Šťastný rozčílil lidi. Křivák horší než komunisti, rozčilují se na Facebooku

24.11.2012 13:29 | Zprávy

Poslanec Boris Šťastný se vyjádřil v tom smyslu, že by bylo lepší zrušit přímou volbu prezidenta, protože je to jen ostuda a blamáž. To ale rozčílilo členy facebookové skupiny Stydím se za vládu ČR a chci její demisi. O Šťastném se vyjadřovali velmi nelichotivě.

Šťastný rozčílil lidi. Křivák horší než komunisti, rozčilují se na Facebooku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Boris Šťastný

„Borisi, jsi slizkej xindl,“ napsal například Tomáš Caira. Dušan Pajdlhauser si zase myslí, že lidé jsou naivní, současný prezident je slizoun s celá jeho strana je horší než komunisté. Hodně oblíbený názor vyjádřil Vaso Vasan. „Národ jen kecá a nadává, ale jinak nic, každý má Český Národ za ovce! Politici dělají jen to co jim Národ dovolí!“ zlobil se. Podle jiných stejně jen současní politici převlékli v roce 1989 kabát.

Někteří, jako třeba Olga Tesařová, zase ve Šťastného názoru vidí konspiraci. „Jen jestli to ,v tomto případě, nebyl spíš úmysl! Předhodit lidem kostičku demokracii v podobě pocitu, že si můžou sami zvolit presidenta. A pak jim jí sebrat se slovy - vidíte, vy lůzo, ani presidenta si neumíte zvolit!“ rozčílila se členka skupiny.

Někteří zase vyzývají k násilí. „Brutálně zabíjejte členy ODS, je to jejich špína že nemůžeme volit Okamuru, tohle není žádná demokracie,“ myslí si Lukáš Cvach. „Borisi ty šupáku zlodějskej, já ti řeknu co je ostuda a blamáž, ty vaše politické šachy s národem. Všichni od a do z jste tam trapáci ale národ už vám to nežere! My víme, že jste mafie!“ dodal Karel Sykora.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Aktuálně:

Zdá se mi to, nebo se ODS tak zalekla toho, že byste se spojil s ANO, že vám je údajně nabízeno být ministrem? A ještě k celé té kolizi ve vládě. Vy už jste řekl, že jste na premiéra žádný tlak nevyvíjel, ale jak si vysvětlit, že Fiala najednou tak otočil? Nemyslíte, že by bylo na místě to vysvětlit...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Tohle jen tak neprojde.“ Hřebejkovi se vrací výzva k zabití Zemana

9:50 „Tohle jen tak neprojde.“ Hřebejkovi se vrací výzva k zabití Zemana

Nenávistný výrok režiséra Jana Hřebejka vůči účastníkům oslavy osmdesátin Miloše Zemana by neměly or…