Táňa Fischerová to rozjela: Sběrače podpisů má až v Bruselu

24.10.2012 20:43 | Zprávy

Kampaň Táni Fischerové pro sběr podpisů přesáhla hranice České republiky. Její podporovatelé se rozhodli zaměřit na početné zastoupení českých úředníků a politiků v Bruselu a v těchto dnech jim proto nabízejí podpisové archy přímo v centru tohoto města v jedné z tamních čokoládoven.

Táňa Fischerová to rozjela: Sběrače podpisů má až v Bruselu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Táňa Fischerová

Občanské hnutí na podporu zvolení Táni Fischerové vydalo výzvu "europoslancům, úředníkům, zaměstnancům a dalším lidem žijícím v Bruselu", aby přišli kandidátku podpořit. Sběr podpisů v belgické metropoli bude probíhat do konce příštího týdne.

Poslední dva týdny na sběr podpisů

Podle informací serveru Novinky.cz zbývá podporovatelům herečky a bývalé poslankyně Fischerové získat 20 tisíc podpisů k tomu, aby mohla oficiálně kandidovat na post prezidentky republiky. Podpisy musí shromáždit nejpozději do čtrnácti dní.

Táňa Fischerová vložila svůj osud coby možné kandidátky do rukou svých podporovatelů. Sama sběr podpisů nedoprovází žádnou kampaní. Podle předvolebních průzkumů ale příliš šancí na zvolení nemá, pohybuje se spíše na zadních příčkách.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Proč ta změna?

Dobrý den, je pravda, že nemáte příliš dobré vztahy s Babišem a tak jste byla odklizena do senátu? Nebo proč jste změnila komoru? Vždyť jste byla jednou z nejvýraznějších poslankyň. A nemyslíte, že jako poslankyně toho můžete změnit víc?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Miliony Čechů to bolestně zasáhne. Ševčík odhalil předpis EU

10:48 Miliony Čechů to bolestně zasáhne. Ševčík odhalil předpis EU

Ekonomická rána pro miliony Čechů. Miroslav Ševčík se vyjádřil k možnému omezení prodeje plynových k…