Jan Ziegler: Janukovyče bych klidně odpráskla

24.02.2014 12:44 | Zprávy

Když jsme se to s přáteli a známými dozvěděli, bylo nám hrozně. Proč tohle se muselo stát zrovna v rodině tak hodné kamarádky Marty? Před třemi lety ji nějaký darebák znásilnil dceru Janu, která se z toho dodnes nevzpamatovala. Dvakrát v minulosti znásilňoval i nynější ukrajinský prezident Viktor Janukovyč, a takového chlapa by Marta nejraději okamžitě vyřídila jednou pro vždy.

Jan Ziegler: Janukovyče bych klidně odpráskla
Foto: Radim Panenka
Popisek: Prezidenti Viktor Janukovyč a Miloš Zeman

Jana má stálé problémy začít po tak otřesném zážitku normální život, trpí úzkostmi, v noci nemůže pořádně spát, není schopná mít partnera a chodí psychologovi. Násilníka policie zatkla, u soudu dostal tři roky vězení, v současné době má podanou žádost o podmíněné propuštění, vyjde z kriminálu a bude v pořádku. Jeho oběť nikoliv. „Nevím, co bych dělala, kdybych toho grázla někde potkala a měla u sebe nějakou zbraň,“ míní Marta.

Již svržený prezident Viktor Janukovyč se přiznal k tomu, že v mládí byl dvakrát pravomocně odsouzen, jednou za znásilnění, podruhé za ozbrojenou loupež, třetímu odsouzení za znásilnění se vyhnul, a měl štěstí, protože jinak skončil jako recidivista v pracovním táboře na Sibiři. Jeho komplicem byl totiž syn sovětského kosmonauta Bilakova, který oběma násilníkům pomohl a oni tak k soudu nemuseli. Inu zlatá sovětská mládež – synové a dcery komunistických papalášů, kteří si mohli dělat, co chtěli a zákony pro ně neplatily. Čili pan Janukovyč je prachsprostým kriminálníkem.

„V žádné civilizované zemi, by takový gauner jakým je Janukovyč, nemohl být zvolený za prezidenta. Moje sestra žije v Americe a tam by člověk s takovým záznamem okamžitě odstoupil z prezidentské kampaně, protože by byl vyřízený. Toho zločince bych klidně odpráskla, protože zničil život dvěma holkám,“ dala tvrdě najevo Marta.

Je jasné, že Janukovyč má podle mnoha indicií na svědomí daleko víc horších zločinů, než je znásilnění. Jenomže vysvětlujte to obětem těchto surovostí. Paní Marta má jasno, všem stoupencům Janukovyče, by přála, aby jejich dcery, ženy atd. potkalo to samé, co jejich dceru Janu. Je to hodně krutá myšlenka, ale na druhé straně v jejím případě lidsky pochopitelná.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Proč nemáme referendum?

Paní Válková, rád bych znal váš názor na to, proč si myslíte, že neprošel váš návrh na uzákonění referenda, když je zakotveno i v ústavě a taky by mě zajímalo, proč jste zákon nepřijali, když jste byly ve vládě vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Kdy konečně vyhodí z pražské radnice Hřiba?

15:06 Jiří Paroubek: Kdy konečně vyhodí z pražské radnice Hřiba?

Pokud má pražský občan nebo osoba, která dojíždí do Prahy denně za prací většinou autem (je jich až …