Město Cheb je v hodnocení firemního nákupu první

10.11.2011 18:42 | Zprávy

V Ostravě se včera večer rozdělovaly ceny uživatelům e-aukcí, e-poptávek a ostatních elektronických nástrojů

Město Cheb je v hodnocení firemního nákupu první
Foto: mestocheb.cz
Popisek: Náměstí v Chebu

Město Cheb je vítězem ceny Fair Sourcing Awards 2011. Z Ostravy, místa vyhlášení letošních výsledků klání, o tom informoval chebský místostarosta Tomáš Linda. On sám se dostal do užšího kola v kategorii Master, kde mu pak porota přisoudila krásné 3. místo.

Ceny uživatelům a šiřitelům e-aukcí, e-poptávek a ostatních elektronických nástrojů se nadělovaly ve třech kategoriích - Start, Trend a Master, z nichž první dvě se ještě rozdělují na Instituce a Firmy. S Chebem nakonec v uzším kole soupeřily (v kategorii Start/Instituce) Česká televize, Fakultní nemocnice Plzeň a Psychiatrická léčebna Havlíčkův Brod.

Pořadatelé a členové poroty se podle Ivany Petříkové ze sekretariátu soutěže opět přesvědčili, jak rozličné mohu být přístupy ke zdánlivě fádní věci, jako je firemní nákup. „Všichni, kteří si dali tu práci, přihlásili se do našeho klání a poskytli nám tak pohled do svých kuchyní, opět o notný kus rozšířili naše obzory a posunuli naše vnímání věcí dosud zavedených. Všem zúčastněným patří dík a sláva."

Dnes dopoledne se místostarosta Tomáš Linda zúčastní ještě před odjezdem do Chebu panelové diskuse s primátorem Ostravy. „Jsou tu na naši práci velmi dobré ohlasy. Obecně se také hovoří o pozitivech i možných chybách v e-aukcích apod.," sdělil. „Máme možnost také slyšet názory zástupců úspěšných nemocnic, Plzeňského Prazdroje i slovenské vodárenské společnosti a dalších."

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mestocheb.cz

Jan Lipavský byl položen dotaz

Peníze a kariéra jsou pro vás evidentně na prvním místě

Jestli máte takový problém s tím být Pirát, proč jste stranu neopustil dřív, než se jí přestalo dařit? Možná teď zůstanete dál ministr, možná si pak vysloužíte nějaký dobrý flek, ale to je vám jedno, jak jste se zachoval jako člověk? Bartoš vás kdysi bránil a zastával se vás a co jste udělal vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Cheb: Soutěž Přívětivý úřad 2024

7:31 Cheb: Soutěž Přívětivý úřad 2024

V soutěži Přívětivý úřad získal Cheb bronzovou pozici v rámci Karlovarského kraje.