Poslední příspěvky z profilů

Proč nemáme referendum?

Paní Válková, rád bych znal váš názor na to, proč si myslíte, že neprošel váš návrh na uzákonění referenda, když je zakotveno i v ústavě a taky by mě zajímalo, proč jste zákon nepřijali, když jste byly ve vládě vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
RNDr. Petr Nečas
RNDr. Petr Nečas byl položen dotaz

tragická postava

Pane premiére, Jak moc vás poškodí vznik velké koalice v Praze? Budete tragickou postavou, jak vás nazval Kalousek? Děkuji za odpověď.

Alexandr Vondra
Alexandr Vondra byl položen dotaz

zrušíme armádu?

Podle průzkumu by lidé chtěli šetřit hlavně na armádě, jak se to slučuje s větou, kterou často opakujete, že lidé armádě hodně věří?

Ing. Miroslav Kalousek
Ing. Miroslav Kalousek byl položen dotaz

balíky peněz z hazardu

Pane ministře, kdo kontroluje, k jakým sdružením proudí obří sumy peněz z hazardu? Velké balíky těchhle peněz prý mizí v černých dírách neexistujících firem, je to pravda?

Ing. Miroslav Kalousek
Ing. Miroslav Kalousek byl položen dotaz

trafika jménem ČEZ

Dobrý den, přečetl jsem si o odměnách za to, že Říman nebo Janota sedí v dozorčí radě ČEZu. 105 tisíc měsíčně a auto navrch? Nejdřív mě napadlo, že bych v té radě sám rád seděl, jenže to není moc pravděpodobné. Když už chystáte čistku v Čezu, nechystáte se snížit tyhle nehoráznosti na rozumnou míru?

Jaromír Štětina
JUDr. Vojtěch Filip
Ing. Jiří Dolejš
JUDr. Stanislav Křeček
JUDr. Stanislav Křeček byl položen dotaz

ploché obrazovky pro chudé

Dobrý den, Koukal jsem včera na Jílkové Máte slovo. Co si myslíte o tom, že údajně sociální případy, které si nemohou dovolit platit deregulované nájemné, vlastní počítače, ploché televize a tak podobně.

Mgr. Michal Hašek
Mgr. Michal Hašek byl položen dotaz

vaše desatero

Dobrý den, co říkáte kritice Valtra Komárka, který se dosti nevybíravě naváží do vašeho desatera? Komárek tvrdí, že destruujete sociální stát, aniž byste nabízel alternativy vůči současné vládní politice

Bc. Roman Onderka, MBA
RSDr. Vlastimil Balín
Bc. Roman Onderka, MBA
Radek John
Vláda České republiky
Alexandr Vondra
Alexandr Vondra byl položen dotaz

vojáci jako v Německu za krize?

Všude se šetří a nevyhne se to ani armádě, ale existují nějaké rekvalifikační programy pro propouštěné vojáky, abychom nedopadli jako ve třicátých letech v Německu? Mám z toho trochu obavy. Zdena

Dr. Ing. Jaromír Drábek
Dr. Ing. Jaromír Drábek byl položen dotaz

plýtvání na ministerstvu

Dobrý večer pane Drábku, Ombudsman Varvařovský vám vytýká plýtvání s penězi, když najímáte externí právní firmy na řešení problémů, které by ministerstvo mělo zvládnout samo. Změníte tuhle praxi ještě za vašeho vedení?

JUDr. Stanislav Grospič
JUDr. Stanislav Grospič byl položen dotaz

stavka za vyšší play

Pane Grospiči, podle vás mají státní zaměstnanci právo na stávku, protože jejich platy ani před plánovaným snížením nedosahují průměrné mzdy. Průměrné mzdy ale nedosqahují dvě třetiny české populace, protože se do průměru započítává třeba váš nemalý poslanecký plat. Není tak i vaše argumentace licoměrná

Milan Štěch
Milan Štěch byl položen dotaz

právo na stávku

Dobrý den, Co říkáte na výzvu podnikatelů, aby státní zaměstnanci zapomněli na stávku a uskromnili se stejně jako soukromníci? Lékaři nebo hasiči mají hodně práce, zvlášť v době povodní, jenže státu stejně jako podnikatelům schází peníze…

JUDr. Stanislav Grospič