Poslední příspěvky z profilů

Mgr. Marie Jílková byl položen dotaz

Zkrácené úvazky

Paní Jilková, chlubíte se podporou zkrácených úvazků. Ale nemáte dojem, že je jich u nás pořád žalostně málo? Co s tím hodláte dělat? Protože už jste u vlády dost dlouho a situace je pořád stejná. Navíc vzhledem k nízkým mzdám, s kterými také nic neděláte, se ty zkrácené úvazky až na výjimky nevypla...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Karel Schwarzenberg
Karel Schwarzenberg byl položen dotaz

Tak uz jste zase tady....

Rodina z nichz pochazite nikdy nic dobreho ceskemu narodu neprinesla...nebo muzete jmenovat alespon 2 pripady kdy tomu tak v historii bylo pane ze Seinsheimu?(Jak znamo Jan Adolf, vas predek a sluha u dvora Leopolda Vilema si vetsinou mazal hlavne svoji kapsu)

Mgr. Petr Havlík
Mgr. Petr Havlík vložil nový článek

Žádná extra změna nenastane

Určitě máme všichni podobnou zkušenost. Ještě včera jsem z domovní schránky vytáhl asi 8 reklamních materiálů kandidujících stran. Všechny byly vyvedeny v jásavých barvách a burcovaly adresáty.

Mgr. Bohuslav Sobotka
Mgr. Jan Kalousek
Občané.cz
David Rath
Karel Schwarzenberg
Karel Schwarzenberg byl položen dotaz

povolenky

Dobry den, proc TOP 09 navrhuje resit fotovoltaiku pres povolenky? Povolenky prece nebyly zadarmo, ale za investice do zlepseni zivotniho prostredi. Nyni tyto investice tedy nebudou? A proc odmitate zdaneni zisku z fotovoltaiky? Je to proto, ze je do tohoto byznysu zapojen mecenas TOP 09 a rodinny pritel Mirka Kalouska Richard Hava? Dekuji za odpov

JUDr. Vojtěch Filip
Karel Schwarzenberg
Mgr. Bohuslav Sobotka
TOP 09
RSDr. Vlastimil Balín
RSDr. Vlastimil Balín
RSDr. Vlastimil Balín vložil nový článek

Kauza: Prodal Most i s Repre cizí pozemky?

Vlažná informace snad probudí orgány činné v trestním řízení a budou konat iniciativně sami i bez podání trestního oznámení konkrétní osobou. Je šance, aby se naplnila slova ministra vnitra R. Johna a proti korupci začala bojovat Policie ČR sama!

RSDr. Vlastimil Balín
RSDr. Vlastimil Balín vložil nový článek

Předvolební rozhovor - Mostecký Deník

Jako poslednímu vyšel v Mosteckém Deníku až na moji uregenci rozhor k volbám. Údajně mi redaktorka Průšová otázky zaslala a já nereagoval (byť jinak vždy reaguji rychle. Šotkové se snažili, ale Balín se opět nedal. Rozhovor byl DM krácen, zde je celý

Jiří Paroubek
Alena Gajdůšková
Alena Gajdůšková vložil nový článek

Hodně důležité volby

Pozítří máme hned dvě možnosti uplatnit základní demokratické právo, právo svobodně volit. Jsou komunální volby a volby do Senátu v prvním kole 15. a 16. října a v druhém kole 22. a 23. října. A to velmi důležité volby.

Jana Vaňhová
Jana Vaňhová vložil nový článek

Proč jít k volbám

Až se v pátek 15.10. otevřou volební místnosti, budeme mít unikátní možnost rozhodnout o budoucnosti našich měst a obcí.

PeadDr. Ivo Strejček
Marek Vokšay