Česká spořitelna bude i nadále generálním partnerem Kola pro život

25.04.2013 21:21 | Zprávy

Česká spořitelna je i v letošním roce generálním partnerem seriálu závodů na horských kolech Kolo pro život i elitního závodního týmu Česká spořitelna – Specialized MTB Team.

Česká spořitelna bude i nadále generálním partnerem Kola pro život
Foto: Archiv
Popisek: Česká spořitelna - logo

 

Česká spořitelna a horská kola patří k sobě už dvacet let. V roce 1994 se banka stala generálním partnerem týmu ČS MTB TEAM. Projekt Kolo pro život na sebe nenechal dlouho čekat a od roku 2000 se stává nejznámější volnočasovou cyklistickou akcí v České republice. Klienti České spořitelny mohou letos na závodech získat slevu na startovném ve výši 30 % při včasné on-line registraci na www.kolopro.cz. Slevu získá v každém závodě prvních 150 klientů, kteří k úhradě startovného využijí službu internetového bankovnictví České spořitelny PLATBA 24. 
 
„Od letoška mohou účastníci seriálu Kolo pro život nově využít Modrou zónu České spořitelny s kapacitou až 300 míst k sezení, s kavárnou s výběrovou italskou kávou a Relax zónou pro všechny účastníky závodů. Velké obrazovky umístěné v této sekci pak poskytnou řadu užitečných informací nejen ze závodu,“ říká Tomáš Kolář, ředitel odboru korporátní marketing a sponzoring České spořitelny a dodává, že zajímavým bonusem pro klienty České spořitelny bude i možnost získat kávu zdarma na každém závodě. 
 
Ani letos nebude chybět ve stanech České spořitelny doprovodný program pro celou rodinu. Rodiče s dětmi se mohou znovu utkat v mnoha zajímavých dovednostních soutěžích a na každém závodě získat hodnotné ceny jako např. voucher na kemp s Pepou Dresslerem, či Nintendo 3DS. Na vybraných závodech se navíc ve stanu se spořitelními barvami objeví i populární bikerka Tereza Huříková. Na děti klientů České spořitelny pak čeká ledová tříšť a fotografie na památku zdarma.
 
Všechny děti, které navštíví dětský klub Junior Trophy, se mohou opět zapojit do oblíbené soutěže v kreslení, nad kterou má Česká spořitelna dlouhodobě patronát. Nejhezčí obrázky ze závodů budou průběžně hodnoceny na webových stránkách Kolo pro život (www.kolopro.cz) a na Finálovém večeru na konci sezóny budou nejlepší kreslíři oceněni.
 
 Díky České spořitelně se letos na Kole pro život opět ukáže paralympionik Michal Stark, se kterým budou účastníci moci soutěžit o cyklistické dresy a startovné zdarma na závodech Trans Brdy České spořitelny 27. dubna, Praha – Karlštejn Tour České spořitelny 27. července nebo 7. září při Plzeňské padesátce České spořitelny.
 
Mechanické depo České spořitelny je již tradiční součástí startu každého závodu Kola pro život. Nezaměnitelný stánek v barvách České spořitelny je určen všem, kteří hledají poslední záchranu svého stroje před startem. V areálu se opět objeví, spolu s elitním závodním týmem Česká spořitelna – Specialized MTB Team, cyklistický klub zaměstnanců Finanční skupiny České spořitelny ČS Bike Team, čítající v současné době již ke stovce členů.
Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Antonín Seďa byl položen dotaz

Sobotka lhal v TV Nova, vyhodíte ho z ČSSD?

Dnes 26.5.2017 cca ve 20:10 hod. sdělil Sobotka národu, že na rozdíl od Prezidenta jednal podle pravidel. Zamlčel ale skutečnost, že porušil Koaliční smlouvu. Před půl rokem neodvolání Hermana odůvodnil právě touto smlouvou. Lhal tedy tehdy nebo dnes. Vyvodí z toho Vaše strana už konečně nějaký důsl...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Prázdninová návštěvnost Temelína meziročně vzrostla

20:11 ČEZ: Prázdninová návštěvnost Temelína meziročně vzrostla

Přesně 14 610 návštěvníků zavítalo o prázdninách do Infocentra Jaderné elektrárny Temelín. Je to o t…