Nejsilnější mandát místopředsedy ČSSD získal Škromach, Dienstbier propadl

15.03.2013 22:46 | Zprávy

Již je jasné, kteří muži zasednou do místopředsednických přesel sociální demokracie. Nejsilnější mandát místopředsedy získal Zdeněk Škromach. Senátor Jiří Dienstbier o místopředsednický post přišel. Ve druhém kole se o poslední místopředsednické křeslo utkají dvě ženy - Marie Benešová a Alena Gajdušková.

Nejsilnější mandát místopředsedy ČSSD získal Škromach, Dienstbier propadl
Foto: Hans Štembera
Popisek: Na sjezdu ČSSD vystoupil také nový prezident Miloš Zeman

Místopředsedy ČSSD se stali Zdeněk Škromach se ziskem 413 hlasů, Lubomír Zaorálek se ziskem 412 hlasů, Milan Chovanec, který získal 332 hlasů a posledním místopředsedou je Martin Starec, který získal 298 hlasů. Odehraje se však ještě druhé kolo a to mezi dvěma ženami Marií Benešovou a Alenou Gajduškovou. Další uchazeči o místopředsednické posty, Jiřího Dienstbiera nevyjímaje, neuspěli.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Michal Šmarda byl položen dotaz

Sociální služby?

Dobrý večer, pane Šmarda, dnes jsem četla článek, které vyšel na PL o předvolební kampani Sociální Demokracie, která se zaobírá situací v sociálních službách. Chci se Vás na něco zeptat. V době L, kdy byla na MPSV p. Maláčová, nebyla situace dobrá, tím chci říci, ač Vy osobně jste nebyl ve vládě ani...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivan Hoffman: Špatná diagnóza. Ale pořád se na ní trvá. Proto Západ upadá

17:00 Ivan Hoffman: Špatná diagnóza. Ale pořád se na ní trvá. Proto Západ upadá

POHLED IVANA HOFFMANA Když je diagnóza špatná, může být terapie smrtící, varuje publicista Ivan Hoff…