Litoměřice: Senioři se opět svezli zdarma lodí po Labi

24.08.2024 7:31 | Tisková zpráva

Město Litoměřice znovu připravilo pro seniory starší 60 let oblíbené plavby lodí po Labi zdarma. Ti si mohli opět vybrat ze dvou termínů, a to 21. srpna nebo 4. září. O lístky byl v informačním centru obrovský zájem, a naplnit tak dostupnou kapacitu nebyl v obou případech problém.

Litoměřice: Senioři se opět svezli zdarma lodí po Labi
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

„Původně jsme měli namířeno do Roudnice a zpět, ale účastníci před vyplutím projevili přání jet na jezero do Píšťan. Změnit operativně trasu nebyl problém,“ sdělila Kateřina Benešová z Odboru sociálních věcí a zdravotnictví Městského úřadu v Litoměřicích, který akci organizoval. Plavby se zúčastnila i vedoucí odboru Renáta Jurková, starosta města Radek Löwy a místostarostka Alena Rožcová.

Senioři v rámci plavby dostali kávu se zákuskem a k dobré náladě jim k poslechu i tanci hráli a zpívali harmonikář Luboš Klaban se saxofonistou Jaroslavem Vavrouškem. Počasí zúčastněným přálo, a tak si příjemně strávené tři hodiny od 13 do 16 hodin užili. Akce proběhla v rámci kampaně Místa přátelská seniorům.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

svoboda slova

Souhlasím s váma, že svoboda slova není absolutní, ale myslíte, že tím, že budete lidem nařizovat, co si mají myslet a říkat nebo spíš neříkat (narážím na to, že chcete zakázat ,,špatné" názory), že to povede k něčemu pozitivnímu? Že pomáhá něco vyřešit Foltýn, který uráží každého, kdo má jiný názor...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Vlastníci památek mohou čerpat příspěvky

7:17 České Budějovice: Vlastníci památek mohou čerpat příspěvky

Odbor památkové péče magistrátu opět nabízí majitelům památek možnost zapojit se do Programu regener…