Zlín: Nechte si posílat aktuality z města do e-mailu

17.02.2015 15:01 | Zprávy

Chcete mít přehled o novinkách z městského webu www.zlin.eu? Pokud ano, stačí udělat jediné: zaregistrovat svou e-mailovou adresu k pravidelnému odběru aktuálních informací.

Zlín: Nechte si posílat aktuality z města do e-mailu
Foto: zlin.eu
Popisek: Letecký pohled na centrum města Zlín

Formulář se nachází v pravém dolním rohu úvodní strany webu www.zlin.eu.

„Tuhle službu samozřejmě nabízíme zdarma. Je v našem zájmu, aby se informace z města dostaly k lidem,“ prohlásil náměstek primátora Dalibor Stříbný.

Zájemce si může sám vybrat, zda chce novinky posílat denně, týdenně či jednou za měsíc. Rozesílání je plně automatizované a odběratel si může tuto službu kdykoliv odhlásit.

Odběr aktuality z městského webu je dalším možností, jak se dozvědět o činnosti radnice a novinkách ve Zlíně. K informování veřejnosti město dlouhodobě využívá i měsíčník Magazín Zlín, který vydává, dále internetové TV ZLÍN reportáže, Facebook nebo třeba desítky vývěsek, které jsou rozmístěné po městě. Zájemci mohou také sledovat on-line přenosy ze zasedání zastupitelů či si jednání pustit později ze záznamu, který je umístěný na městském webu.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Zlin.eu

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Šmírování

Četl jsem o návrhu evropské komise, kterým chce zavést plošné šmírování lidí a kontrolovat jejich osobní komunikaci. To jako vážně? Nemyslíte, že to už je hodně přes čáru? Co nějaká ochrana soukromí? A jak moc je reálné, že tento návrh komise projde? Bude se o něm nějak hlasovat? A jestli ano, jak s...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Město bude investovat do další etapy revitalizace areálu na Radouči

19:27 Mladá Boleslav: Město bude investovat do další etapy revitalizace areálu na Radouči

Mladá Boleslav bude letos investovat do další etapy rekultivace volnočasového areálu se skateparkem …