Znojmo pronajme městské byty k rekonstrukci na vlastní náklady

25.09.2024 22:09 | Tisková zpráva

Město Znojmo nabízí k pronájmu byty, určené k rekonstrukci na vlastní náklady zájemce, v ulici Krylova, Obroková, Větrná, náměstí Svobody a na ulici Horní Česká bez nutných oprav. Tato nabídka dává nájemníkům možnost rekonstruovat nový domov dle svých představ nebo si ho opravit v průběhu užívání.

Znojmo pronajme městské byty k rekonstrukci na vlastní náklady
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Aktuálně město nabízí pět bytů k pronájmu, z nichž čtyři vyžadují různé úrovně úprav. Některé byty potřebují pouze kosmetické změny, zatímco jiné vyžadují větší rekonstrukci.

Nabídka bytů:

Anketa

Kdo je budoucností ODS?

hlasovalo: 7135 lidí

  • Byt v ulici Krylova 539/7 s dispozicí 0+1 v 5. NP je ideální volbou pro ty, kteří se nebojí menších výzev. Potřebuje výměnu WC, zednické zapravení a novou výmalbu. Odhad nákladů na opravu se pohybuje mezi 10 000 a 20 000 korun, přičemž maximální lhůta pro dokončení oprav je jeden měsíc od převzetí bytu.
  • Byt v ulici Obroková 273/9 s dispozicí 1+2 ve 3. NP čeká také na svou rekonstrukci. Jeho renovace zahrnuje výměnu kuchyňské linky včetně sporáku, opravu podlahové krytiny, dodání 1 ks interiérových dveří, výměna umyvadla se skříňkou, zednické zapravení a výmalbu. Odhad nákladů na opravu bytu činí cca 80.000 – 110 000 korun v závislosti na rozsahu prací. Maximální doba oprav jsou dva měsíce od převzetí bytu.
  • Byt na náměstí Svobody 209/17 o dispozici 1+3 ve 2. NP vyžaduje novou kuchyňskou linku včetně sporáku, opravu a nátěr oken. Odhad nákladů na opravu bytu činí cca 120 000 – 140 000 korun. Maximální doba oprav jsou tři měsíce od převzetí bytu.
  • Byt v ulici Větrná 547/15 o velikosti 1+4 ve 4. NP očekává rekonstrukci v rozsahu výměny digestoře, elektrické trouby a varné desky, výměny olištování pracovní desky u kuchyňské linky, výměny podlahové krytiny v jednom z pokojů a v předsíni. Odhad nákladů na opravu bytu činí cca 50 000 – 70 000 korun. Maximální doba oprav jsou dva měsíce od převzetí bytu.
  • Poslední byt na ulici Horní Česká 226/26 o velikosti 1+1 ve 2. NP je v nabídce bez nutných oprav.

Podmínky pronajmutí a oprav

O pronájem bytových jednotek se mohou ucházet zájemci s minimálně dvouletým trvalým pobytem ve Znojmě nebo ti, kteří obdrželi výjimku ze Zásad pro nájem městských bytů od městské rady. Podmínky pronájmu těchto bytů jsou jasně stanovené, přičemž jedním z aspektů je provedení potřebných oprav ve stanoveném termínu.

Každý zájemce může podat nabídku na maximálně tři byty, avšak s možností uzavření smlouvy pouze na jeden z nich. Pokud zájemce podá více nabídek v jednom řízení, musí uvést pořadí preferencí bytů. Výběr nabídek schvaluje rada města podle nejvyšší nabídky nájemného.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Robert Králíček byl položen dotaz

edOKLADY

Zdravím. Vy tady zmiňujete spousty vyhlášek, které mi upřímně nic neříkají. Mě zajímá jedna věc, jak je možné, že aplikace eDoklady nebyla dostatečně zabezpečena, a kdo za to ponese odpovědnost? Protože ta data už odešla, to už nikdo nevrátí a je jen otázkou, zda třeba nebudou časem nějak zneužity a...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Opava: Jak to je s městským útulkem?

22:09 Opava: Jak to je s městským útulkem?

Městský útulek pro psy a kočky byl sice poničený velkou vodou, ale po prohlídce statikem máme naději…