Příbram: Slavnostní setkání s absolventy středočeské Akademie 3. věku VISK

15.02.2015 13:20 | Zprávy

Dne 5. 2. 2015 v deset hodin dopoledne proběhlo v obřadní síni na Zámečku-Ernestinu v Příbrami slavnostní předání osvědčení seniorům - absolventům dalšího ročníku dvousemestrálního studia Akademie 3. věku, kterou v Příbrami realizuje Vzdělávací institut Středočeského kraje (VISK) pod záštitou Středočeského kraje a ve spolupráci a s finanční podporou města Příbrami.

Příbram: Slavnostní setkání s absolventy středočeské Akademie 3. věku VISK
Foto: Honza Groh
Popisek: Václavské náměstí v Příbrami

Absolventi studijního programu Svět literatury obdrželi od ředitele VISK Mgr. Jiřího Holého a místostarosty města Příbram Mgr. Václava Švendy nejen osvědčení o absolvování studia, ale i květinu a výpravnou knihu o středočeských hradech a zámcích, věnovanou Středočeským krajem. Ve svých vystoupeních oba velmi ocenili motivaci a nadšení, s jakým se senioři zapojují do studia v A3V, a popřáli jim nejen hodně zdraví, ale i  mnoho úspěchů v dalším studiu, které VISK v rámci A3V v roce 2015 pro příbramské seniory připravil.

Kromě  jazykových kurzů, pohybových aktivit a dalších programů bude od září  2015  zahájeno studium nového dvousemestrálního studijního programu s názvem Dějiny umění. Místostarosta města Příbram Mgr.  Švenda ve svém vystoupení seniory ubezpečil o tom, že město Příbram bude i v dalším období A3V podporovat.

Na závěr slavnostního aktu absolventi  vyslechli studentskou hymnu a zapózovali pro společnou fotografii společně s ředitelem VISK, místostarostou města Příbram a také s koordinátorkou A3V pro Středočeský kraj PaedDr. Miluší Novákovou, která se o studijní  skupinu po celý rok vzorně starala.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pribram-city.cz

Michal Kortyš byl položen dotaz

Nevymlouváte se jen?

Dobrý den, pane Kortyši. Tvrdíte, jak pracujete v terénu, a proto se tak málo účastníte schůzí senátu. Proč ale už odmítáte sdělit, co v tom terénu děláte? Není to jen výmluva? Protože jestli se senát schází jen tak málo, tak proč si ten jeden až dva dny v měsíci neuděláte na schůzi čas, když je to ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Písek: Na Václavských skalách vznikla zajištěná lezecká cesta

19:06 Písek: Na Václavských skalách vznikla zajištěná lezecká cesta

Na Václavských skalách v Písku vznikla zajištěná lezecká cesta, takzvaná ferrata. Zájemcům nabídne d…