Ústí nad Labem: Lávka přes železniční most bude uzavřena

30.08.2024 19:06 | Tisková zpráva

V období od 2. 9. do 31. 10. bude uzavřena pěší lávka přes železniční most. Důvodem je výměna současného pochozího materiálu z dřevěného na kompozitní. Stavba bude navazovat na již realizované opravy přístupových schodišť a části lávky na pravém i levém břehu Labe. Stavba se uskuteční za plné uzavírky lávky od 2. 9. 2024 do 31. 10. 2024.

Ústí nad Labem: Lávka přes železniční most bude uzavřena
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

V týdnu od 2. 9. 2024 bude ze strany od Střekova po částech realizováno odstranění stávající dřevěné podlahy lávky včetně spojovacího materiálu. Rozebrán bude vždy takový úsek, aby byla zajištěna bezpečnost pracovníků. Na lávku budou umístěny ochranné geotextilie. Následně bude v řešeném úseku prováděna oprava protikorozní ochrany ocelové konstrukce lávky.

V takto připraveném úseku bude v týdnu od 16. 9. 2024 prováděno osazení nové pochozí části lávky z kompozitních pochůzných roštů litých včetně potřebných profilů a spojovacího materiálu. Po ukončení stavby bude proveden závěrečný úklid. Zhotovitel dále zajistí zpracování nového mostního listu a hlavní mostní prohlídky na opravovanou lávku.

Děkujeme za pochopení.

Celková cena stavby včetně DPH je 3 363 111,53 korun.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

JUDr. Jiří Pospíšil byl položen dotaz

kampaň

Myslíte, že je správné, aby si politici hráli na soudce a říkali, kdo smí kde inzerovat? Já chápu, že jde asi o prostory, které patří městu, a je fakt, že svým majetkem si každý může asi nakládat jak chce, ale myslíte, že je to pak férový volební boj, a taky, že se vám tento krok nemůže vymstít? Sou...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Služebna městské policie je po rekonstrukci znovu otevřena

16:09 Ústí nad Labem: Služebna městské policie je po rekonstrukci znovu otevřena

Služebna městské policie v ulici Na Nivách se dočkala komplexní rekonstrukce. Současně bylo také vyb…